Tim Carnal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tim Carnal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tim Carnal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  echt ik herinner me wel kleine dingen zoals wilhamina oord vechtpartijen 1 van mijn beste vrienden clifton burgrust en ook het einde van kerstmis wanneer alle bomen het raam uit werden gegooit maar het aller mooiste wat me is bijgebleven en ik zie dat mee

  echt ik herinner me wel kleine dingen zoals wilhamina oord vechtpartijen 1 van mijn beste vrienden clifton burgrust en ook het einde van kerstmis wanneer alle bomen het raam uit werden gegooit maar het aller mooiste wat me is bijgebleven en ik zie dat meerdere dat hebben zijn de fantastische mooie verhalen waarin je werd meegesleept door Jan den Ouden als ze die man is een wedstrijd voorlezen laten doen zal die geen competitie hebben. Oja ik zal ook echt niet meer juffrouw (betty) Mol vergeten die had ik iets van drie jaar achter elkaar maar ze kon wel fantastich lesgeven ondanks dat ze super super streng was.

  Dr J. A. Gerth van Wijkschool, 1985

  ?