TIES VAN DERLAAN

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van TIES VAN DERLAAN en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  TIES VAN DERLAAN heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ties van der Laan zat op deze school.

  Ties van der Laan zat op deze school. Kwam net uit Nederland in 1958. Woonachtig toendertijd in Silverstraat.Vanaf 1958 t/m 1960 en in de van Boeschotenlaan vanaf 1960 t/m 1968. Woonde samen met mijn moeder en met mijn broers Wiecher Japie Rudi en Jan daar en met mijn zussen Aly en Ina.

  2010, TIES VAN DERLAAN

  Het enige wat ik weet is de naam van juf Ham.

  Het enige wat ik weet is de naam van juf Ham. Daarna zijn wij met het hele gezin, van der Laan, naar Zuid-Afrika vertrokken. Ik denk dat ik op deze school hebt gezeten. De namen van mijn broers en zussen. Wiecher, Aly, Ina, Japie, Ties/aanmelder, Rudi en Jan. Wij hebben gewoond in Wildervank/Bareveld in Het Leste Hoes. Het laatste huis in Bareveld/Wildervank. Mijn vader en zijn broer hadden een kruideniersbedrijf in Wildervank. Mijn vader was Rudolf Roelf van der Laan en zijn broer Wiecher van der Laan. Wiecher heeft meet zijn vrouw Maaike de laatste jaren in de CW Lubbersstraat gewoond. Inmiddels zijn ze allemaal overleden.

  2010, TIES VAN DERLAAN
  ?