Thomas (Tommy) G.W.A.Domhoff

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Thomas (Tommy) G.W.A.Domhoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Thomas (Tommy) G.W.A.Domhoff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mooie locatie.

  Mooie locatie. Veel drinken in "The Tombs". Naar Euro-House feesten in "The Fifth Column". De Nederlandse Ambassade bezoeken op vrijdags voor happy Hour was de enige plek waar je "under age" aan bier kon komen.

  Georgetown University, 1988

  Regelmatig staken omdat de proefwerkweek weer eens na de feestdagen was ipv ervoor.

  Regelmatig staken omdat de proefwerkweek weer eens na de feestdagen was ipv ervoor. Pastechi's of boggi-boggi bij Souza. Gymleraar Curiel die het steeds maar over zijn kippen had...Juffrouw Pietersz die niet wilde dat je "ping-pong" met je ogen speelde en Meneer Romero die de borstel naar je hoofd gooide als je zat te praten. Verder nog uit die tijd: Kerstfeesten op CSC Tennisclub en Nieuwjaarsfeesten op Yachtclub...Tie Night bij "The Pub"...

  Radulphus College, 1982

  Met een tennisbal hard naar elkaar gooien ("pluma bala" heette dat), en de Portugees achter de schoolmuur steeds uitschelden met "saka la patruje".

  Met een tennisbal hard naar elkaar gooien ("pluma bala" heette dat), en de Portugees achter de schoolmuur steeds uitschelden met "saka la patruje"...wat eigenlijk nergens opsloeg...:-)

  Dr. Albert Schweitzerschool, 1976

  ?