Thomas Hendriks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Thomas Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Thomas Hendriks heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Moens, meester Van de Ham, "Ovie", Joost z'n voet tegen de "paddestoel" op 't plein, de schildpadden bij meester Van de Ham in de klas, de piano van juffrouw Koers, meester Honing.

  Juffrouw Moens, meester Van de Ham, "Ovie", Joost z'n voet tegen de "paddestoel" op 't plein, de schildpadden bij meester Van de Ham in de klas, de piano van juffrouw Koers, meester Honing...

  De Akker, 1981

  Langlaufen in Winterberg, bij dhr.

  Langlaufen in Winterberg, bij dhr. Moens op z'n kamer melden, Frans van V/d Berge met d'r accent(brugklas), gym van De Haan, in de pauze naar de markt op dinsdag, op de fiets naar Groen Wit, godsdienst van Bulens, leuker kan niet, walkman kwijt bij Visser, kampioen met basketbal, ouwehoeren over voetbal met Mark Brouwer (helaas veel te vroeg overleden), op bezoek bij Mirjam (ook veel te vroeg overleden)in het AMC, in de cirkel staan bij de "Bio-"Boer, de "bio-map"; 10 weken nakomen tot 'ie af was.

  De Heemgaard, 1989

  ?