thom langerak

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in Utrecht

  Bekijk het volledige profiel van thom langerak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  thom langerak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Om uit militaire dienst te blijven verruilde ik de Van Eghenschool in Bentveld voor de Bogermanschool.

  Om uit militaire dienst te blijven verruilde ik de Van Eghenschool in Bentveld voor de Bogermanschool. Wat een wereld van verschil. Het werden tropenjaren voor mij. Hoe kon ik aardig voor de leerlingen zijn en toch de orde handhaven en een leerproces in gang zetten? Vooral in het eerste jaar mislukte dat vaak. Ik besefte dat kinderen die moeilijk waren het meestal ook erg moeilijk hadden. Mijn deeltijdstudie wiskunde verruilde ik daarom maar voor pedagogiek, om dat beter te leren begrijpen

  Johan Bogerman school, 1970

  Vooral Aux belle Exile met Bas Witzel; de duinen met Roodenburg, zingen met Cremer en de sportlessen van Bolkenstein waren fantastisch.

  Vooral Aux belle Exile met Bas Witzel; de duinen met Roodenburg, zingen met Cremer en de sportlessen van Bolkenstein waren fantastisch.

  Da Costa Kweekschool, 1965

  Een school met een pedagogie van afknijpen en onderdrukken.

  Een school met een pedagogie van afknijpen en onderdrukken. Leraren als De Jonge, Van Es, Hoekstra en de tekenleraar Hofman maakten het leven daar dragelijk. en natuurlijk mijn klasgenoten.

  Louise de Coligny, 1961

  ?