Thijs Taanman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Thijs Taanman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Thijs Taanman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leukste schooltijd ooit.

  Leukste schooltijd ooit.... Mooiste schoolfeesten, te gekke schoolbands, keuzewerktijd.....tuurlijk!, de AB en de EF gang, mijn voornaam "Thijs"die je beter met een liggende "T" kon schrijven hahaha.... vandaar ook dat ik na 4 HAVO weg ben gegaan... teveel vrijheid voor mensen met een tekort aan discipline.

  2003, Thijs Taanman

  Gezellig klas met mensen.

  Gezellig klas met mensen. Tranen in mijn ogen van het lachen met schoolmaatje Harry Gentenaar. Hersenschudding opgelopen onderweg naar mijn eerste schooldag (kwam er pas in 4 HAVO op). Engels van Jeanette Cramer.....damn! Huub als klassenmentor, te gekke kerel met gevoel voor humor. De rector meneer Lucassen.... absoluut geen gevoel voor mijn humor! hahahaha... denk dat hij nachtmerries van me gehad heeft. Henk Galenkamp... gouden kerel! Bonnen kopen om in de aula een wit bolltje met stroopwafel te eten....

  2003, Thijs Taanman

  Thijs apedingetje rocketmail puntje com Tuurlijk Bladel!: Zwarte Kaat, het slaapgebouw "de wentel"(toch?),de eerste avond de wandeling.

  Thijs apedingetje rocketmail puntje com Tuurlijk Bladel!: Zwarte Kaat, het slaapgebouw "de wentel"(toch?),de eerste avond de wandeling... delaatste avond: bonte avond. Vrijdagmiddag zingen met Rob op zijn gitaar.... eeuwig "let it be" en al die andere engelstalige krakers...hahaha. De vroegste herineringen:de superlieve juffies Grada en Marjolein, themafeest Japan... wat een tijd

  2003, Thijs Taanman
  ?