Bekijk het volledige profiel van Trees Krul en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Trees Krul heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik zat in de vormingsklas en d...

Ik zat in de vormingsklas en daarna de ass. a klas mijn vriendinnen waren Gonnie Baa(r)s, Renee ten Bak, Nettie (uit Delft en fam . van Renee) en Jolanda van Nooy. In de pauze vertrokken we naar cafe Balemans in een straatje achter de denne weg en daar vonden vele ontmoetingen plaats. Ik kan mij nog een fotograaf herinneren die graag foto s van ons nam, Jolanda had toen een brommer en ik was nog geen 16 maar allebei kwamen wij in een lange broek naar school maar die moest op school wel verruild worden voor een rok!! Ook kan mij nog goed de muzieklerares (non zr. ?) herinneren omdat ze altijd een been optrok en dan achter de piano ging zitten

2009, Trees Krul

Ik kan mij nog herinneren dat ...

Ik kan mij nog herinneren dat mijn neef Joost boven de zaak van Krul woonde en dat ik mijn tante kon zien vanuit de klas waar ze aan het strijken was. Mijn hele familie zat daar overigens zo n beetje omdat Krul een familiebedrijf was en hofleverancier.Ook dat ik op school huiswerk moest maken en dat ik menige keer gewoon met het rijtje meeliep uit school. We kochten wel eens wat lekkers bij de bakkerij ? aan de overkant van de school. De tekenleraar kan ik mij nog steeds herinneren omdat hij mijn tekenwerk zo mooi vond en daar regelmatig een 10 voor kreeg helaas ben ik zijn naam kwijt.

2009, Trees Krul
?