Theo Wijsman

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo Wijsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Theo Wijsman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat hier op school vanaf 1969 (1e jaar kleuterschool) tot en met 1977.

  Ik zat hier op school vanaf 1969 (1e jaar kleuterschool) tot en met 1977. Mijn twee jongere broers Johan en Ron hebben later ook op deze school gezeten. 1e klas Mevr. Vasse, 2e klas mevr. Vogelenzang, 3e klas mevr Messe of Demes-maeker, 4e klas juffouw Mos (de liefste), 5e klas Mevr. Vasse en 6e klas Dhr Verhaar. Ook Welters herinner ik nog en heb nog steeds ergens het boek met zijn handtekening erin wat iedereen als afscheidskado kreeg na de 6e klas.Ook de vrijdagmissen met pater Minderop (Sparta fan) en pater Hazebroek (later jeugdleider bij clubhuis Deedrie) herinner ik nog goed. Namen van leerlingen die ik nog kan herinenren zijn Louisette (kleuterklas of 1e klas), Gladys Ophorst (een beetje mijn 1e vriendinnetje, hahaha), Erwin en Ursula Mannee (mijn buren), Erik Kagelmaker, xxx Bernard die zijn oren in de knoop kon leggen en Paul van Maren van de banketbakkerij op de Laan van Meerdervoort en Hansje van de Lee op de Waldeck Pyrmontkade. Hele leuke en gemoedelijke school. Wat zou het leven later veranderen, hahahaha

  Mariaschool Lagere school, ..., 1971

  Na de Mavo kwam ik abusievelijk terecht op het KMLO ipv het normale MLO.

  Na de Mavo kwam ik abusievelijk terecht op het KMLO ipv het normale MLO. Omdat ik die 2,5 jaar wel zag zitten heb ik thuis niets gezegd. Het ging me eigenlijk wel gemakkelijk af ook al kwam ik op het laatst nog wel in de problemen (stappen/feesten je kent het wel).Ik kan me nog goed herinneren dat je mocht kiezen uit een lijst met stage plaatsen en 3 voorkeuren mocht noemen. Ik kan me herinneren dat ik 3 maal Heineken heb opgeschreven en mijn decaan heb verteld zijn autobanden te sparen als ik daar ook terecht kwam. Zogezegd zo gedaan en ik ben daar nooit meer weggegaan. Ik kan me de leraren wel voor de geest halen , maar de namen ben ik vergeten (drank hahaha). Wel herinner ik me Marja Simonis en Simon, die andere gek destijds. Ze hadden heel wat met ons te stellen. Tijdens een feestavond ben ik toen mijn jeugdliefde Sandra Schaaf tegengekomen. Een enorm leuke tijd gehad, maar achteraf heb ik vaak spijt gehad niet door te gaan met MLO/HLO. Hulde en respect voor degenen die dat toen wel deden.

  Haagse Analisten school, 1983

  Nadat ik weg was gegaan of gestuurd bij het KMC in het Westeinde heb ik op de stadhouderslaan de 3e (2*) en de 4e klas van de Mavo gedaan.

  Nadat ik weg was gegaan of gestuurd bij het KMC in het Westeinde heb ik op de stadhouderslaan de 3e (2*) en de 4e klas van de Mavo gedaan. Medeleerlingen die ik nog weet te herinneren zijn Erwin Mannee (mijn buurjongen) Jeanette Bronsgeest (echt een lieverd, nog steeds; haar vader was als een vader voor mij) en de broertjes Stolk, Jolanda (ben ik vorig jaar nog tegengekomen in de stad en is een hele leuke en lieve meid gebleven, Hester, Ricky vd Helm (ook een wereldgozer), Angelique Brochard (knappe meid toen) en vele anderen. We hebben enorme keet getrapt waarbij ik de examenstunt nog kan herinneren (iets met brandslangen en naar beneden spuiten en de toegangsdeuren met houten stokken (uit het gymlokaal gehaald)afsluiten. Op een gegeven moment waren ze bezig de boel door te zagen totdat ik er een metalen slot van mijn brommer extra bij plaatste. O wat waren ze boos! Leraren die me nog zijn bijgebleven: Natuurlijk CATO en Niemeyer (uiteindelijk bleken ze wel mee te vallen, gheghe) Aan Pennock die mij een 2 gaf voor mijn boekenoverhoring: Je zag het echt helemaal fout beste man. Na de MAVO werd al snel duidelijk dat ik aangeboren talent had voor de engelse taal, hahaha. Jammer dat je zo star was, maar tis je vergeven. Verder herinner ik Koens en die vrouwelijke adjunct (naam weet ik niet meer). Meneer Blik de concierge ben ik nog vaak tegengekomen vroeger bij VV Kranenburg in de kantine en afgelopen zomer in het Westbroekpark bij het Thaise Wok restaurant (hij loopt wat moeilijker maar weet alles nog wel te herinneren...nog bedankt voor die broodjes bal met mosterd). Verder herinner ik me de geschiedenis lerares Verbaan en Brok voor wiskunde en scheikunde. Aan hem heb ik uiteindelijk het meest gehad omdat ik na de MAVO naar de Haagse Analisten School op Scheveningen ben gegaan. Het was een mooie periode met veel feesten op Lindoduin met Eric en Trees. Als me meer te binnen schiet zet ik het er wel bij.

  Johan de Witt mavo/havo/vwo..., 1980

  ?