Bekijk het volledige profiel van Theo Tap en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Theo Tap heeft 7 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

nog veel herinneringen aan dez...

nog veel herinneringen aan deze school.Veel favoriete leraren: Dicker,van Beek,Immens en niet te vergeten Lunenburg. Stiekem een sigaretje op het plein, waardoor de mouw van je jack,waarin je hem verborgen hield, stonk als de hel.De schoolmis op vrijdag en het fietsen naar en van school met Wijnand van Maanen en Tonni Tonin. Klasgenoten: Ton Kramer(waarmee ik nog steeds bevriend ben) Tonnie Sanders en Marga Rubens,die voor me zaten op de eerste bank,in het oplopende lokaal boven aan de trap.

2006, Theo Tap

Ik heb erg lang over deze scho...

Ik heb erg lang over deze school gedaan ,wil je weten waarom , kijk dan onder 1970.

2004, Theo Tap

Ik kwam in 1973 als jonge gymn...

Ik kwam in 1973 als jonge gymnastiekleraar op deze school toen nog met ongeveer 200 leerlingen. Na 28 jaar gymnastiek en biologieleraar geweest te zijn in 2001 de school verlaten om nog meer als vroeger te genieten van de natuur ,mijn paard en mijn honden.Ik heb heel veel mooie herinneringen aan 'het Titus"en denk met veel plezier terug aan al die leuke en gezellige leerlingen, de sportdagen,de dagen bij de opening van het schooljaar,het kersttoneel,de mooie excursies enz. Ik hoop dat de leerlingen die ik soms wat extra achter de 'vodden' moest zitten me nu dankbaar zijn en hebben bereikt wat ze graag wilden bereiken.

2004, Theo Tap
?