Ontdek PLUS

Theo Roosmalen

Kent 25 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo Roosmalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Theo Roosmalen heeft 2 klassenfoto's en kent 25 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school (LTS), aan de Bernhardstraat te Boxtel heb ik gestudeerd in de periode; 1963-1964 klas AL12 algemeen leerjaar, De praktijkleraar was in deze klas de Giepmans uit Sint Michielsgestel.

  Op deze school (LTS), aan de Bernhardstraat te Boxtel heb ik gestudeerd in de periode; 1963-1964 klas AL12 algemeen leerjaar, De praktijkleraar was in deze klas de Giepmans uit Sint Michielsgestel. 1964-1965 klas T11 1e leerjaar timmeren, 1965-1966 klas T32 2e leerjaar timmeren. De praktijkleraar was in deze 2 klassen de Moerkens uit Boxtel. Een geweldige vakman, detaillist, die wij in die tijd absoluut niet begrepen. In deze tijd moest je toelatingsexamen doen om op deze gekwalificeerde school te komen. Er heerste gezag en orde, het ging er serieus en soms disciplinair aan toe aan toe. Enkele andere leraren waren; Van Esch (Directeur) Van den Berg ( adjunct directeur) Leijendekkers (Wiskunde) Brullemans (machinale houtbewerking. Maas (Tekenen) Snijders (Vaktekenen) Klasgenoten waren o.a. Quinten uit Liempde, Van der Velden uit Liempde, Hans Timmermans uit Boxtel, Hans Schellekens uit Gemonde, Gebr. Smetsers uit Oisterwijk,

  PIUS X, 1963