Theo Osinga

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Hoogeveen

  Bekijk het volledige profiel van Theo Osinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Theo Osinga heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb slechts een jaar op deze school gezeten en wel de 6e klas bij meester Laarman (" pak maar een blaadje").

  Ik heb slechts een jaar op deze school gezeten en wel de 6e klas bij meester Laarman (" pak maar een blaadje"). Mede klasgenoeten waren o.a. Eize Reinders, Wessel Bartelds, Harry van Weerden, Bert Rugge. De school lag aan de rand van het bos en vlak bij was een sportveld, waar we helaas te weinig gebruik van maakten. Sport was niet het belangrijkste vak op school.

  openbare school, 1961

  vanaf 1956 zat ik op deze lagere school, te beginnen bij juf van der Leest.

  vanaf 1956 zat ik op deze lagere school, te beginnen bij juf van der Leest. De docent van de 2e klas weet ik niet meer, maar ik kan me nog een meneer Rolfers herinneren in 3 of 4. In klas 5 meneer Dijkmeijer. Meneer Gras was toen Hoofd der school en gaf les in de 6e klas. In de zomer van 1961 zijn we echter verhuisd naar Ter Apel, waar ik dus de lagere school heb afgemaakt. Sjoerd Osinga was een van mijn toenmalige vrienden net als Theo Duursma, Jaap Middel. Verder herinner ik me Be Smit, Gerry van Wattum, Lammert Wolf, Gerry Beishuizen. Wat mij onder anderen aan deze school doet herinneren zijn de jaarlijkse musicals o.l.v. meneer Dijkmeijer. Wij woonden destijds aan de Handelsstraat 20, en mijn ouders hadden daar een woninginrichtingswinkel.

  Burgemeester Liese-School, 1956

  ?