Theo Nanlohy

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo Nanlohy en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Theo Nanlohy heeft 12 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  3 jaar Havo gedaan, nog steeds geen diploma.

  3 jaar Havo gedaan, nog steeds geen diploma. Met toestemming van de conrector (dhr Lelyveld?)van de VWO mocht ik toch de atheneum doen. Na 3 jaar met de hakken over de sloot gehaald. Nadien Geneeskunde gestudeerd en nu werkzaam als SEH-arts van het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht.

  Avondcollege 's-Hertogenbos..., 1982

  Helaas maar 2 jaar ingeschreven voor de opleiding (MBO).

  Helaas maar 2 jaar ingeschreven voor de opleiding (MBO). Directeur de Bie heeft toen besloten mijn carriere een andere wending te geven. Mijn leukste herinneringen gaan vooral over het kaarten in de kantine bij Mien en mw van de Berg. veel gekaart met Rob Nogarede, Arjan van der Steen, Henri van der Aa etc etc. O ja, mijn huidige carriere is nu heel iets anders namelijk: ik ben SEH-arts in Eindhoven geworden.

  MLO-laboratoriumpersoneel, 1980

  concierge dhr.

  concierge dhr. Mandenmakers met zijn aquarium vol vissen en later nog een snoek er in -> toen nog maar 1 vis. Natuurlijk het onvergetelijke voorval met Nico Glerum in lokaal 3 (natuur/scheikundelokaal) een kleine woordenwisseling met daarna een zachte duw tegen Nico gevolg: een kast met chemicalien en andere leuke atributen op de grond.

  NUTS MAVO, 1975

  ?