Bekijk het volledige profiel van Theo greradts en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Theo greradts heeft 0 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Juf Zwiers. Toffe lerares. Sch...

Juf Zwiers. Toffe lerares. Schoolpleinfeesten. Zelfs schaatsen op het schoolplein. Tikkertje rond het fietsenhok (dat kon toen nog toen de rabobank daar nog zat. Eekhoorentjes sparen (zegeltjes)...

2006, Theo greradts

Vooral de praktijklessen waren...

Vooral de praktijklessen waren super. Theorie niet zo zeer. En natuurlijk klaverjassen, tafeltennis en MAD in de pauzes. v/d Gooth onze "grote vriendin" van het practicum, Bulthuis van wiskunde en infromatic. Vooral bij hem thuis erg gezellig. Jammer alleen dat ik hem moest leren hoe computers werken... hahahaha. Jelle, Trudie, Meggy, Laura, Peter, Ronald en de rest. Eén grote groep. Soms was de kantine gewoon te klein. Filavonde op school, of samen de stad in. Zowel tijdens de les als er na. Vooral het laatste theoriejaar voor de stage was lekker. Weinig geleerd, maar veel gedaan. En toch goede cijfers.... hihihihi... De stage was helemaal super bij de RUG op de afdeling neurobiochemie van het AZG. Helaas geen vast werk aan overgehouden. Maar als ik daar weer aan de slag kon, dan liever direct dan morgen.

2006, Theo greradts

Leuke school. Alleen de laatst...

Leuke school. Alleen de laatste klas (klas 6, tegenwoordig groep 8) daar gedaan, daarna door na de mavo die via het handenarbeidlokaal aan de lagere school vast zat (denk om het afstapje...). Vooral de laatste musical-avond was wel grapsig. De school stond toen nog op de hoek Marktstraat/Snakkeburen waarbij meester de Jong op de hoek woonde. Bij winterdag bij de afrit naar beneden de ijsbaan op of in de vrijetijd voetballen op het benedenplein. De hekken bij de oprit waren de doelpalen of de garagedeur van meester de jong, die daar niet zo blij mee was.

2006, Theo greradts
?