theo fokker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van theo fokker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  theo fokker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van februari 1977 tot juli 1977 heb ik hier les gegeven aan de 6de klas ter vervanging van Mevr.

  Van februari 1977 tot juli 1977 heb ik hier les gegeven aan de 6de klas ter vervanging van Mevr. Heytlager. Het was een moeilijk begin, maar kijk toch terug op een leuke tijd. Ja Robbie Leemrijsse, Marcel Kluin, Ingrid Modder, Tonnie Eier vergeet je natuurlijk nooit. Daar heb je deze site niet voor nodig. Ook Anja, Ingrid, Ellen, Ronald, Lola, Roos, Sander, Daan, Astrid, Freddy, Linda, Marcel, roel, Petra, Rob Sman, Maria, André, Gerold. Ik weet niet of ik iemand heb overgeslagen. Herinneringen: schoolkamp in Bladel, buitenspelen in de van Hallstraat. Op een woensdagochtend liet het grootste deel van de groep zich nat spuiten door een medewerker van de SR. Drijfnat waren ze. En daarna kleren drogen in de klas, want warm was het ook niet.

  Catamaran Bentinck, voorhee..., 1977

  ik zat hier van 1966-1971.

  ik zat hier van 1966-1971. Medeleerlingen kan ik mij niet zo gauw herinneren. Wel een aantal leraren. de heren Dorland, Speets, Geursen, Veenendaal, Rotte, Links, vd Berg, Dick van Blerkum (heb ik jaren later nog vaak mee geklommen in de Bergsportvereniging. de gezusters Alewijn en niet te vergeten Nollie Geerts. Zij was nog ver na de pensioengerechtigde leeftijd actief in het onderwijs zeker tot rond 1993-zij was toen al in de buurt of over de 90.

  Professor dr. G. v.d. Leeuw..., 1966

  Dat is nogal wat.

  Dat is nogal wat. Bladel zie ik steeds bij de herinneringen staan. Als ik terugdenk aan de tijd dat ik op de Ichthus lesgaf, was dat zeker een jaarlijks terugkerend evenement. Het kostte telkens weer veel tijd en moeite om alles te organiseren. Maar leuk was het wel. Tanny beschreef dat ze tijdens de Bladelweek ontzettend ziek was geweest. Dat kan ik mij nog goed herinneren. Bijna iedereen ziek, ikzelf ook. Ik heb op een avond iemand naar huis gebracht, keerde de volgende ochtend terug en liep in het slaapgebouw tegen een muur van braakselstank aan. Ik heb toen onmiddellijk iedereen naar buiten gestuurd en alle ramen opengezet. Toen ik zag dat de kippen het braaksel opaten, was dat aanleiding om nooit meer eieren te eten. Renata Pennasillico, ik heb nog ergens een foto liggen waarop jij met angstige ogen in een instructievliegtuigje zit (excursie Aviodome)ik weet alleen niet meer waar die foto nu is. Roland, toen ik jouw naam zag, moest ik ook onmiddellijk aan Bladel denken.Vooral het laatste jaar was voor jou erg geslaagd. En natuurlijk Gerard Krom. Jouw gezicht zie ik nog regelmatig voor me. Altijd vrolijk en onafscheidelijk van Dennis Coppens. Ik las nog iets over bordenwissers. Leendert en ik gooiden er weleens mee. Het streven was om de bordenwisser met een boogje naast iemand neer te laten ploffen, dit mislukte echter weleens. Ik geloof niet dat één van ons beiden iemand ooit echt beschadigd heeft. Voor de rust in de groep hielp zo'n bordenwisser natuurlijk niet, maar de groep was weer even wakker. Dat was wel nodig, want zowel Leen als ik waren so****ogal langdradig aan het vertellen. Veel plezier heb ik beleefd met de gymlessen. Uiteraard was dat alleen leuk voor hen die daar belangstelling voor hadden. Tussen de middag basketballen, turnen en minitramp springen. Of op je buik over een touw kruipen op 1,50 m hoogte. Overnachten in een hut naast de school. Op zaterdag met de kinderen naar een museum of op woensdagmiddag zwemmen. En laten we het gebouw niet vergeten. Bij elke regenbui lekkage in het klaslokaal. De bijna sluiting van de school en de doorstart. Allemaal ervaringen en herinneringen die je nooit meer kwijt raakt. Wie vult dit aan?..... *********************

  Ichthusschool, 1977

  ?