Theo Driessen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo Driessen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Theo Driessen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Gewoon een gezellige school.

  Gewoon een gezellige school. Leuke herinneringen aan een onderwijzer (naam vergeten) die in Vlissingen woonde. Eén van mijn vrienden was Salle Kronenberg, zoon van de oogarts. Meester van Veen, waarnaar de school is vernoemd (hij woonde aan een Singel) was een "kei" van een vent. Zelf woon ik al meer dan 35 jaar niet meer in Zeeland.

  2003, Theo Driessen

  De periode (2e klas MULO) op de Vlasmarkt met de (bejaarde)leraar Duits roepen nog steeds leuke herinneringen op.

  De periode (2e klas MULO) op de Vlasmarkt met de (bejaarde)leraar Duits roepen nog steeds leuke herinneringen op. Bij van Broekhoven (erg streng) die je zonodig met zijn zegelring op je hoofd corrigeerde kon ik gelukkig geen kwaad doen. mijn buurman (zoon van een sigarenwinkel op de markt, zijn naam ben ik vergeten) kreeg er wel regelmatig van langs. De repetities voor toneelavonden bij wijnhandel (Kees)Dominiques(?) met o.a. Simon de Wit erbij waren erg gezellig. Het laatste jaar vormden we een gezellige groep, o.a. Cees Wiskerke zat bij mij in de klas. Vrij snel na het eindexamen ben ik uit Zeeland vertrokken. Ben benieuwd naar reacties van oud-leerlingen. NB. Hans Slabbekoorn zat één klas hoger dan mij en was tijdens de lagere-schooltijd mijn buurjongen/vriend.

  2003, Theo Driessen
  ?