Theo Bovenlander

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo Bovenlander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Theo Bovenlander heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik herinner me eigenlijk nog maar twee mensen: juf Van den Hor (enigszins strenge uitstraling, maar dat kan ook wel hebben gelegen aan de traagheid waarmee ik mijn werkjes placht af te ronden ;-) en juf Stoter (hele, hele, hele lieve juf).

  Ik herinner me eigenlijk nog maar twee mensen: juf Van den Hor (enigszins strenge uitstraling, maar dat kan ook wel hebben gelegen aan de traagheid waarmee ik mijn werkjes placht af te ronden ;-) en juf Stoter (hele, hele, hele lieve juf). Een hoogtepunt was de adoptie van het schaap Chrisje Klok.

  2008, Theo Bovenlander

  Aardige mentoren als mijnheer Van der Mell (Aardrijkskunde; leefde op imposante voet en maakte na iedere jaarwisseling weer dezelfde grap "Ik wens jullie het dubbele toe van wat jullie mij toewensen") en Hegge (Nederlands; tomeloze gezever over zijn zuste

  Aardige mentoren als mijnheer Van der Mell (Aardrijkskunde; leefde op imposante voet en maakte na iedere jaarwisseling weer dezelfde grap "Ik wens jullie het dubbele toe van wat jullie mij toewensen") en Hegge (Nederlands; tomeloze gezever over zijn zusters). Prachtige verhalen tijdens geschiedenis van Mouthaan. De aparte didactische (voor mij erg leerzame maar voor vele anderen gruwel-)methodes van mijnheer De Lange (Engels; "Smoking is a nasty habit" en hij stak vervolgens weer een sigaret op). Leuke sarcastische wereldbeschouwing had die man ook ("Women lack spatial insight!"), en consequent elk eerste uur beginnen met zijn standaardgebed.

  2008, Theo Bovenlander

  Eerste vier jaar op de dependance in Kraayestein.

  Eerste vier jaar op de dependance in Kraayestein. Bij juf Van Peer en juf Kops in de combinatieklas. Ik vraag me af hoe de juffen dat allemaal voor elkaar hebben gekregen. Wel geregeld animositeit met de "openbaren" van de overkant, hoewel ze bij verjaardagen wel weer goed genoeg waren om een extra plaatje te scoren! Een handwerkkeet waar in de zomer temperaturen van tegen het kookpunt leken te ontstaan. De inval"optredens" van juf Sip hebben ook veel indruk gemaakt. Was een feest, en dan niet eens om de prullaria die zij altijd als beloning meenam. Laatste twee jaar in de Luxemburgstraat op school bij meester Alting.

  2008, Theo Bovenlander
  ?