Bekijk het volledige profiel van theo boermeester en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

theo boermeester heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Klasgenoten en familie : Chris...

Klasgenoten en familie : Chris Gijbels en Bart van Driel. Verder was ik veruit de minst opgeleide van deze school. Ik had maar MULO en de rest HBS. Toch werd ik in precies twee jaar onderwjzer. OOrzaken : Nog geen vriendin of echtgenote, een redelijk stel hersens en de achterstand, waarmee ik begon. Ik weet, dat ik voor wiskunde de heer van der Werf had. Hij was mijn favoriete leraar, omdat ik aanleg voor zijn vakken had. Vooral rekenkunde vond ik leuk. Ook stereometrie was leuk ! ( gezwam in de ruimte ! )

2006, theo boermeester

Durf niet zo veel te vertellen...

Durf niet zo veel te vertellen. Ik ben het neefje van de heer Boermeester en beschik daardoor over veel "inside-information " Mijn oom leeft nog en is nog steeds actief voor zijn geloof. Ik werd zelf leraar wiskunde en ben als zodanig gepensioneerd. Het schijnt in de familie te zitten. Klasgenoten heb ik pas nog gezien op een reunie. Heel vreemd. De meisjes, die ik toen leuk vond, waren dat nu niet meer en het enige meisje, dat ik toen niet zag zitten, was nu de leukste van het stel ! Over favoriete leraren zeg ik dus niets. Schoolliefdes kwamen pas later, op de kweekschool. Toen was ik alleen bezig met sport.

2006, theo boermeester

werkweken, ( Luxemburg ) colle...

werkweken, ( Luxemburg ) collega's : Hessel Nieuwenhuis (dir. ) Bob Pellen, Ans Simons ( duits ). Later ook mevr. Boers, Dineke ( ? )Menno, Kees de Groot Carl Kasten, Frans ( ? )en van Dissel. Van de laatste heb ik nooit de voornaam geweten ! Uit de vroegere tijd, toen deze school nog een MULO was, herinner ik me als collega's Meyler, ( dir ), Beekman ( duits ) en Keizer ( frans ) en toen ook al Nieuwenhuis.

2004, theo boermeester
?