Bekijk het volledige profiel van Theo Bakker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Theo Bakker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Vanuit de Koninklijke Marine m...

Vanuit de Koninklijke Marine met 10 man begonnen aan de opleiding SK - SKA. Tussendoor mochten we van dhr. Leijnsen ons SMBW examen doen en gingen we met glans van de schans voor dit examen. Het SKA examen gaf hier en daar toch wat moeilijkheden maar in 1996 afgestudeerd en de Marine verlaten voor Telco Marine (nu Vroon). Leuke leraren waarmee we erg hebben gelachen. Klaverjassen in de pauze met de collega's was een must. het schoolgebouw ademde een en al Zeevaart uit.

2012, Theo Bakker

Na 1 jaar met tegenzin naar sc...

Na 1 jaar met tegenzin naar school. Was blij dat ik naar de LTS de Brink ging. Disaster year.

2012, Theo Bakker

Altijd klooien tijdens de kook...

Altijd klooien tijdens de kooklessen op de Schouwenaarstraat. Favorieten leraren waren Jan Jansen, mijnheer Pieterse en mijnheer Versteeg. Tijdens het eindexamen gebeuren, de school bezet wat uitliep op en verstoring door een vuilcontainer in de brand te steken (erg jammer). Sharon Bierman was me er ook eentje, zij zorgde er altijd wel voor dat er 1 de klas uit werd gestuurd op een leuke manier. Fijne tijd gehad op school.

2012, Theo Bakker
?