Thecla Oliedam

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Thecla Oliedam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Thecla Oliedam heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ivydisco's en -filmavonden, kamp in Elburg, zeilkamp met supermooi weer (tijdens bonte avond modeshow van pyjama's van de leraren en begeleiders) en zingen tot je erbij neerviel, klassenfeesten.

  Ivydisco's en -filmavonden, kamp in Elburg, zeilkamp met supermooi weer (tijdens bonte avond modeshow van pyjama's van de leraren en begeleiders) en zingen tot je erbij neerviel, klassenfeesten... Tijd voor een reunie!

  2003, Thecla Oliedam

  Een van de grootste hoogtepunten was toch wel het jaarlijks terugkerende Arendshorstfeest.

  Een van de grootste hoogtepunten was toch wel het jaarlijks terugkerende Arendshorstfeest. Met playbackshow, zeepkistenraces, poffertjes en Arendshorstkoeken. Ook Carnaval was altijd fantastisch (Alááááf!), met voordragen van gedichten, rijmpjes of versjes in de hal 's ochtends en tussendemiddag pannekoeken eten. En de bingo met Sinterklaas. De 'schermdemonstratie' van juf Timmers, het zingen bij meester Van Beek (Igor Igorovic) en bij meester Te Pas (Columbus), het voorlezen van juffrouw Wieman. Heel jammer dat meester Te Pas vorig jaar is overleden.

  2003, Thecla Oliedam
  ?