Bekijk het volledige profiel van Thea van Loosbroek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Thea van Loosbroek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik herinner me nog in het eers...

Ik herinner me nog in het eerste jaar juffr. vd Braak en zij werd opgevolgd door juffr. van Leeuwenberg. Daarna zr. Angelique, juffr. Engels, juffr. van Rooy en juffr. Lucker, een kreng van een mens, maar haar "vriendin" dacht er anders over !! Onze eerste kennismaking met "lesbisch" alleen wisten we het toen nog niet ! In de 6de zr. Maria; ik denk met plezier terug aan de jaren op deze school en mijn vriendinnetjes van toen mn. Leonoor vd Hoogen, Marjolein Spiekerman, Joannet Burgers, Bertie Bastiaans, Juliette vd Velden, Annelie Hendriks, ik herinner me ook nog Ingrid Wijnands, Annemarie Vlamings en Ancile Wijtenburg, die bijna altijd "tienen" haalde !

2005, Thea van Loosbroek

Ik heb het erg leuk gehad op d...

Ik heb het erg leuk gehad op deze school, veel keet geschopt en daardoor ook veel strafwerk moeten maken ! In de eerste zat ik bij juffr. Netten, toen bij dhr. Knops, vd Heuvel, Schippers, Willems en vooral niet te vergeten zr. Leonardine, echt een schat net als het nonnetje van de fietsenstalling ! In die periode werd ten Dam direkteur van deze school; gelukkig maar want ik lag nogal vaak overhoop met de hoofdnon, volgens mij heette ze Maria Laetitia ! Ja, was echt leuke, onbezorgde tijd ! Ik kom nog weleens klasgenoten tegen: Jane vd Mars, Gonny van Bochem, Jeannet Wijers, Dorothe Kotterman. Toentertijd ging ik veel om met Thea Burgers uit Weurt.

2005, Thea van Loosbroek
?