thea nahuijsen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van thea nahuijsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  thea nahuijsen heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Na 20 jaar huismoeder was het wel weer even wennen om terug in de schoolbanken te zijn.

  Na 20 jaar huismoeder was het wel weer even wennen om terug in de schoolbanken te zijn.Leuke en boeiende herinneringen aan Thea Verboom van psychologie. Heb veel aan haar lessen gehad. Durkje Vrolijk was heerlijk chaotisch. Toch hield ik van haar praktijklessen handvaardigheid en tekenen.

  2005, thea nahuijsen

  Heerlijke tijd.

  Heerlijke tijd. Gedenkwaardige herinneringen aan ons verblijf aan de Volkshogeschool in Havelte. (Overstroming m.b.v. de brandslang).Leuke schoolfeesten aan de Leeuwerikstraat.

  2005, thea nahuijsen

  Ik heb eerst nog op de voorganger van de Aak gezeten.

  Ik heb eerst nog op de voorganger van de Aak gezeten. Hoe deze school heette weet ik niet. Hij stond in ieder geval in de Lijnbaan en is na de bouw van de Aak afgebroken. Daar kregen we iedere dag een vitamine C pilletje uit een grote bruin fles en lekker dat ik die vond. Ik heb dus meegemaakt dat de Aak in gebruik werd genomen. Wat me toen opviel was dat het er zo licht was en dat er zo'n leuk keukentje met een echt aanrechtje met een kraan in zat. Dit was mijn favourite speelplek Ik zat bij juffrouw Jannie (achternaam weet ik niet meer). Enkele kinderen uit mijn klas kan ik me nog wel herinneren. Iemie Schotanus, Alie Vlig, Henriëtte Bethlehem, Rinke Barelds, Sake Visser.(Voor deze laatste twee was ik wel bang want die wilden altijd vechten. Ik bewaar verder leuke herinneringen aan deze school.

  2004, thea nahuijsen
  ?