Bekijk het volledige profiel van Thea Huijing en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Thea Huijing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ben begonnen op het Minerva...

Ik ben begonnen op het Minervaplein, dat was toen heel leuk, omdat daar een theater was , waar de televisieserie Hommeles werd opgenomen en alle meisjes weg waren van Henk van Ulsen en Donals Jones, die waren net als wij heel erg jong. meisjes uit mijn klas waar zijn jullie? ik weet nog de namen van Betty Broerse, Elly Nijman, Elsje Bos, haar vriendin Nancy en Agnes ? dit was in de eerste klas, ik ga nog meer namen zoeken

2004, Thea Huijing

Ik zat eerst op de kleuterscho...

Ik zat eerst op de kleuterschool, Mevr. de Groot was het hoofd. daarna de lagere school met Mr. Baan als hoofd, elke ochtend en middag stond hij aan de deur en gaf je hem een hand.Mijn juffr. van de eerste klas lagere school was Brand en de meester van mijn laatste klas was Mr. Meerwaldt,die altijd over Indonesie vertelde, bij meester v.d.Vlugt hadden we ook Franse les,ik weet nog best veel namen van leerlingen, Betty Broerse, Ria Groot, Ria Hartemink, Freddie Krieger, Wim Hogendoorn, Carla( Roosje) Elly Nijman Bennie Vet en ..... waar zijn jullie ?

2004, Thea Huijing
?