Thea Hoevenaar

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Thea Hoevenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 31

  Thea Hoevenaar heeft 31 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke leraren en leraressen.

  Leuke leraren en leraressen. Het was vreemd om vanuit een dorp met de bus naar school te gaan in een "grote" stad. Het werd het vrijere leven te meer dat we ook naar de depedance moesten. De vierde klas was heel gezellig maar dat leverde als resultaat op dat er geen diploma was op het einde. Een kleine groep met juffrouw Mallens aan het hoofd. Wat een gezellig mens was dat. Er was ook een juffrouw met 1 halve arm waar haar mandje altijd aan hing. Ik kan me nog herinneren dat zij een keer op school kwam met een lange jas aan en toen was ze vergeten zich aan te kleden.

  2007, Thea Hoevenaar

  Zuster Arnoldina was en is nog steeds de bekendste onderwijzerers van deze school.

  Zuster Arnoldina was en is nog steeds de bekendste onderwijzerers van deze school. De mooiste herinnering die ik heb aan mijn kleuterjaren was de volgende: Ik zat bij juffrouw Kieboom in de 1e klas toen zij met Sinterklaas haar accordeon meebracht naar school. Toen ik later thuis kwam en mijn moeder ons vroeg wat we van Sinterklaas wilde hebben gaf ik als antwoord "net zo'n ding als onze juffrouw". In de 2e klas van de kleuterschool kon ik al noten lezen en enkele liedjes spelen op mijn eigen accordeon. Nog vele jaren heb ik gespeeld en is de accordeon nog steeds in mijn bezit.

  2007, Thea Hoevenaar

  Wie kent ze nog: Juffrouw Nollen, meneer Dietvorst, Juffrouw Broeders.

  Wie kent ze nog: Juffrouw Nollen, meneer Dietvorst, Juffrouw Broeders.

  2007, Thea Hoevenaar
  ?