Ontdek PLUS

Thea Funk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Thea Funk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Thea Funk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel herinneringen heb ik niet meer, wel dat ik een vriendje had: Paul(tje), achternaam weet ik niet meer maar hij is ooit samen met zijn moeder met Pasen een paashaas o.

  Veel herinneringen heb ik niet meer, wel dat ik een vriendje had: Paul(tje), achternaam weet ik niet meer maar hij is ooit samen met zijn moeder met Pasen een paashaas o.i.d. komen brengen! Wij spraken altijd vroeger af, dan konden we nog even samen spelen. In 1964 ben ik naar Heerlen verhuisd.

  O.L. Vrouwe van Fatima, 1960

  Ik kan me mr.

  Ik kan me mr. Zalm en Piepers nog goed herinneren en ook onze klasseleraar meester Brouns (?), waar destijds bijna alle meisjes verleifd op waren vanwege zijn mooie blauwe ogen.. Ook juffr. Custers die volgens mij aardrijkskunde gaf.

  Sint Clara mavo, 1968

  Ik zag al een naam voorbijkomen die ik herkende, wat leuk! Herinner me meester Vankan (knobbeltje) nog heel erg goed uit de 6e klas, maar ook juffrouw Huhman; ik heb bog nooit zo vaak in de hoek gestaan als bij haar, ook was ik eens mijn bril kwijt, dat g

  Ik zag al een naam voorbijkomen die ik herkende, wat leuk! Herinner me meester Vankan (knobbeltje) nog heel erg goed uit de 6e klas, maar ook juffrouw Huhman; ik heb bog nooit zo vaak in de hoek gestaan als bij haar, ook was ik eens mijn bril kwijt, dat geloofde zij niet; toen werd ik naar huis gestuurd

  Maria onbevlekt ontvangen, 1964