Bekijk het volledige profiel van Thea Dekker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Thea Dekker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Wij zaten nog met alleen meide...

Wij zaten nog met alleen meiden in de klas. Erg groepjesvorming was er wel. Ik ken alle namen van mijn klasgenoten nog. Met de reünie was ik op vakantie. Erg jammer, maar ik heb begrepen, dat er weinig klasgenoten waren. Ik heb zeker geen slechte herinneringen aan deze school.

2005, Thea Dekker

'k Heb geen nare herinneringen...

'k Heb geen nare herinneringen aan de school, maar wel het gevoel, dat ik m'n tijd daar gewoon heb uitgezeten. Ik zat op de MAVO in de burgemeester Palingstraat en was veel gezien in de koffiebar, waar met name de muziek van Gruppo Sportivo enorm favoriet was. Na een paar keer zittenblijven was ik onderhand de oudste van de klas en was de lol er wel af. Het laatste jaar met veel spijbelen doorgebracht en uiteindelijk zonder diploma eraf. Het gold als een strenge school, maar er heeft slechts 1x een leraar contact opgenomen met thuis over m'n spijbelgedrag. Later door cursussen en avondschool m'n "leerachterstand" wel bijgewerkt, maar toen kon ik het niet opbrengen, zo SAAI! Van de klasgenoten zijn niet veel namen blijven hangen. De groep van de zittenblijvers van de Laanenderweg allemaal wel. Maar dat was zo'n gave klas! Nog van school gestuurd na een klassenfuif, omdat er bier was gestolen bij de Ven. De grijze muizen zijn volledig vergeten.Veel namen van leraren kan ik me niet herinneren, maar Kloos-Plas wel. Lekker streng! Verder veel leraren die geen orde konden houden, maar wel erg aardig waren. Er was een gymleraar, echt een supereikel, maar z'n naam ben ik kwijt.

2005, Thea Dekker
?