Thamara van Groen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Thamara van Groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Thamara van Groen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kan me niet alles herinneren, Meneer v/d AA, Meneer de Bock, Meneer Groenen(biologie?)Meneer Zwartelee(handvaardigheid)leuke tijd, ohja Meneer Piersma(economie), ik weet nog wel dat ik voor een SO een 1,2 had(economie) fijn z'n black-out.

  Ik kan me niet alles herinneren, Meneer v/d AA, Meneer de Bock, Meneer Groenen(biologie?)Meneer Zwartelee(handvaardigheid)leuke tijd, ohja Meneer Piersma(economie), ik weet nog wel dat ik voor een SO een 1,2 had(economie) fijn z'n black-out. Verder tijdens de diploma-uitreiking heb ik een speech gedaan, Meneer v/d AA kwam(thuis) vragen of mij dat iets leek, nou kon je hem niet veel weigeren want het was een voornaam voorkomen wat die man had(heeft) Leuke tijd, veel gelachen ben wel benieuwd of er nog meer mensen zijn die in mijn klassen 1c enzv hebben gezeten.

  2004, Thamara van Groen

  Ik was dat meisje met de harde G en de rollende R.

  Ik was dat meisje met de harde G en de rollende R. Muziek/dans les van Meneer Joop was altijd een feest. Keuze-uur bij de moeders thuis, dat was wel de leukste keuze.

  2004, Thamara van Groen
  ?