T.G. Wester

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van T.G. Wester en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  T.G. Wester heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb van 60 tot mei 62 hier op school gezeten toen zijn we verhuist van Eernewoude naar Zeist.

  Ik heb van 60 tot mei 62 hier op school gezeten toen zijn we verhuist van Eernewoude naar Zeist. Het eerste selektie jaar hadden we timmeren in het noodlokaal achter het hoofdgebouw ik meende van dhr. de Jong, en metaal iets verder op de kade. 2e jaar kregen we praktijk op de Splitting welke toen in aanbouw was leraar timmeren was dhr. Schriemer hij kon niet zo goed orde houden.Er wilde wel eens iets door het lokaal vliegen. Ook konden we via een luik in het magazijn onder de vloeren komen naar een andere klasmagazijn, en roken konden we hier ook. Schriemer zag ons wel het magazijn in gaan maar snapte niet waar we dan waren gebleven. We hebben veel lol gehad in deze korte tijd.

  Christelijke LTS, 1960

  Ik kwam in mei 62 uit Friesland naar Zeist.

  Ik kwam in mei 62 uit Friesland naar Zeist. Wout van Harten is al die jaren mijn vriend geweest Kreeg van dhr Coupri timmeren met zijn sterke verhalen over toen hij nog in de bouw zat als klein mannetje. Dhr Westerink waar we tekenen van kregen op de Walkartweg Dhr Versteeg die niet goed orde kon houden in de klas en vele verhalen vertelde over zijn tijd in Indïë Dhr Bout algabra en meetkunde Dhr .. van engels waar ik nog een weddenschap van f 10 won dat ik wel een woord wist dat begon met sch in het engels. Na school ben ik verder gegaan met de aspirant gezel timmeren op avondschool Dijnselburg lts vervolg door de gezel timmeren cursus op de lts in Utrecht Later heb ik nog de 3 jarige Handelsavondschool gedaan op de Lorentzlaan Met werken na de lts ben ik begonnen bij Evert Wiggelinkhuizen aan de Bergweg van 1963-1966

  Chr. LTS, 1962

  ?