T.F.C. LEFEU

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van T.F.C. LEFEU en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  T.F.C. LEFEU heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat in de zesde klas bij juf Dubbink en mijn beste vriend was Frans Straube en ik herrinner mij ook nog Maudy Blok zeer geliefd bij de jongens van haar klas.

  ik zat in de zesde klas bij juf Dubbink en mijn beste vriend was Frans Straube en ik herrinner mij ook nog Maudy Blok zeer geliefd bij de jongens van haar klas

  koningin wilhelminaschool, 1953

  verjaardagsfeest in de tuin van onze juf mevrouw Dooijer in 1953.

  verjaardagsfeest in de tuin van onze juf mevrouw Dooijer in 1953.Hier heb ik nog een aantal foto's van als herinnering. de vierde klas die veel ijver toonde onder juf Offringa (1952)!Klasgenoten uit die tijd waren :Rinske Zanders,Ria Deighton,Els van Waardenburg,Martje Marchellinus(kan heel goed tekenen),Bertje Couwenberg,hans van Waardenburg ,Rudy Peters,Tan Ing Tjok,Marietje de Boer en haar zus Joni,Jaap van Dijk (of Dekker??).Johny Terpstra,Arnold van Haver en zijn zus Carla van Haver en "boekenfreak" Griffioen,zijn naam ben ik vergeten. Uit de vijfde klas van juf Dooijer naast een aantal van bovengenoemde klasgenoten ook o.a. Wim Driessen,George van de Vijver,Willy Ko,Djoen Hie,Roy Caspers,Renate Trojano,Irene Baxs of Baks,Willy Kerkhof.

  Prinses Juliana School, 1949

  ?