Teun Vaandering

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Teun Vaandering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Teun Vaandering heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  11 jaar werkzaam geweest als systeembeheerder op deze opleiding.

  11 jaar werkzaam geweest als systeembeheerder op deze opleiding. Terugkijkend op deze jaren, blijven enkel goede herinneringen boven komen. Voornamelijk fijne collega's meegemaakt en vooral heel veel leuke leerlingen. Ik was regelmatig verbaasd dat een kneus biggetje (bij aanvang van de opleiding) na vier jaar trainen door mijn collega's aldaar zo volwassen en zelfverzekerd de schooldeur achter zich dicht trok.

  STOAS, 1991

  Het was een leuke periode.

  Het was een leuke periode. Na 11 jaar werken weer een jaar in de schoolbanken. Ik heb het als heel plezierig ervaren. Leuke docenten en een prima sfeer.

  Computery Onderwys BV, 1989

  Wat mij het meest bij staat is het vertrek van mijn meest favoriete juf Metheari (de eerste klas) en het voorlezen van van meester den Olde (Reintje de Vos, Jack & Shelty).

  Wat mij het meest bij staat is het vertrek van mijn meest favoriete juf Metheari (de eerste klas) en het voorlezen van van meester den Olde (Reintje de Vos, Jack & Shelty). Ademloos zat ik dan te luisteren.

  School met de Bijbel, 1968

  ?