Tessa Waterberg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tessa Waterberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tessa Waterberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Sporten bij de heao was errug lachen.

  Sporten bij de heao was errug lachen.. Allemaal starende jongens voor de ramen! Les hebben in het gebouw op de Lekstraat was ook apart, tussen de kinderen van het speciaal onderwijs.. Ik geef nu zelf les aan asielzoekerskinderen, in Dieren, groep 3/4.. In september start ik met de studie fotografie in Apeldoorn.

  2004, Tessa Waterberg

  Wat leuk dat er zoveel bekende mensen op deze site staan! Wat ik me vooral herinner, was dat de tussenuren altijd heeel gezellig waren, lekker mensen kijken op winkelcentrum Kronenburg! En de lessen latijn waren ook heel boeiend.

  Wat leuk dat er zoveel bekende mensen op deze site staan! Wat ik me vooral herinner, was dat de tussenuren altijd heeel gezellig waren, lekker mensen kijken op winkelcentrum Kronenburg! En de lessen latijn waren ook heel boeiend. Een hopeloos groepje waren we, we hebben zelfs de leerkracht een keer aan het huilen gemaakt! Ik geef nu zelf les in Dieren, aan asielzoekerskinderen, groep 3/4.. In september start ik met de studie fotografie, op de fotovakschool in Apeldoorn.

  2004, Tessa Waterberg

  De gymlessen buiten zijn me erg bijgebleven.

  De gymlessen buiten zijn me erg bijgebleven. In de brandende zon slagballen.. En natuurlijk het jaar bij Imre in groep 8! Echt super!

  2004, Tessa Waterberg
  ?