Tessa Kraus

Kent 1 personen

OPEN , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tessa Kraus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tessa Kraus heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffie Hogendijk: liefste van de wereld, Juffrouw van Hoorn: aardig en soms onberekenbaar, Mevrouw Pannekoek: streng "maar onrechtvaardig, Mijnheer Bruins: gepreoccupeerd door sex en meestal afwezig.

  Juffie Hogendijk: liefste van de wereld, Juffrouw van Hoorn: aardig en soms onberekenbaar, Mevrouw Pannekoek: streng "maar onrechtvaardig, Mijnheer Bruins: gepreoccupeerd door sex en meestal afwezig...Toch veel geleerd van het Montessorisysteem!

  Montessorischool, 1964

  Vond dit als brugpiepertje een heel grote school: gedrang in pauzes, imposante aula, grote alternatieve jongens met baarden en lang haar.

  Vond dit als brugpiepertje een heel grote school: gedrang in pauzes, imposante aula, grote alternatieve jongens met baarden en lang haar...Soepautomaat, Wolthuis, Huis en Hogewoning. Slegtenhorst (bio) met microfoontje! Gekweekte fruitvliegjes bevrijden. Was veel bij Karel Kok (helaas overleden) in tekenlokaal. Beste herinneringen aan bovenbouw: Dirk Pieter, Femke, Valentine, Johanna, Coen van L. In onderbouw: Annette Blommendaal (altijd slappe lach), Doriek Mulder (had een Ijslandse pony, Ivar), Gerrit V. en Peter R. (helemaal gek van Emerson/Lake/Palmer). In de brugklas bij Mevr. Middelbeek, die was streng doch rechtvaardig, Allie H. (die had al verkering met een veel oudere jongen!), Robbert W. (toen nog heel klein, altijd vrolijk), Jacqueline Z. en Eveline (die waren altijd samen, en droegen vaak dezelfde kleren). Adres: kraus en dan de prov ider die toegang geeft aan iedereen met een x en een 4 er in...

  Rijnlands Lyceum, 1972

  Na 20 jaar (muziek)lesgeven op deze school, kan ik nog niet benoemen wat het is, maar de sfeer op het Agnes was uniek.

  Na 20 jaar (muziek)lesgeven op deze school, kan ik nog niet benoemen wat het is, maar de sfeer op het Agnes was uniek. Inmiddels ben ik naar een andere school "verhuisd", die ook erg leuk is, maar nog altijd mis ik dat speciale Agnes-gevoel. Vooral als ik terugdenk aan de Kerstviering, en mijn fijne lokaal waarin altijd alles kapot was/ging :) mijn adres: kraus en dan de prov ider die toegang geeft aan iedereen met een x en een 4 er in...

  Agnes lyceum / Agnes college, 1979

  ?