Bekijk het volledige profiel van Tessa Hoogzaad en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

Tessa Hoogzaad heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Alleen maar meiden!! Dat vond ...

Alleen maar meiden!! Dat vond ik niet zo heel leuk. Niks aan de doen. Wat hebben we allemaal meegemaakt met al die meiden. Je kunt je voorstellen dat het niet altijd zo soepeltjes verliep; onderling niet, maar ook met sommige leerkrachten niet. Er is wat afgepraat, in de klas, maar ook wel op de gang. In die drie jaar zijn er ook wel meiden afgevallen om wat voor reden dan ook.

2012, Tessa Hoogzaad

Grote school, erg moeten wenne...

Grote school, erg moeten wennen, heel veel leerlingen en leraren. Na een poosje ging dat wel wennen, weet nog dat we vanuit Vleuten langs de Leidse Rijn fietsten toen er ook vrienden en vriendinnen vanuit Harmelen die route fietsten. Ik zat op de Mavo de rest Havo het was in de pauze altijd wel gezellig. En dan in de tussenuren in de "kuil" zitten.Heb Mavo 3 en Mavo 4 gedaan en in 1984 afgezwaaid.

2012, Tessa Hoogzaad

Zo heel veel kan ik me niet me...

Zo heel veel kan ik me niet meer herinneren, in de derde klas bij Mijnheer Hoekstra wilde ik niet op de foto, toen heeft hij stiekum en foto gemaakt toen ik gewoon aan het werk was. In de verdere jaren heb ik bij Mijnheer Piet v.d. Boogaard gezeten dat was mijn favouriete meester. Volgens mij het ik daar drie jaar bij in de klas gezeten; de 4e, de 5e en de 6e klas. Dat was een combinatieklas van 4,5,6, en we zaten in het handenarbeidlokaal. Die klas was niet groot we waren maar met een stuk of tien. Ik heb twee keer de 6e klas gedaan, en die tweede keer was helemaal niet leuk!! Volgens bij was Mijnheer Hoogevorst (of Hogervorst) toen de leraar. En ik ben behoorlijk gepest toen. Wat ik me ook nog kan herinneren is de kelder met alle oude kranten, als het hard had geregend stond het blank m.a.g dat de kranten door de kelder dreven. Als de schooldokter kwam moest je naar het kantoor van de directeur, daar zat de arts. En met de zuster ging je in het magazijn de gehoortest doen. Dat was maar een smal magazijn, in mijn herinnering. Op het schoolplein speelde we; Schipper mag ik over varen. En we deden "scharen" We zaten met de vijfde klas en Mijnheer Piet in het noodgebouw, dat stond in een hoekje van het schoolplein. Zomers was dat warm, en in de winter koud.

2012, Tessa Hoogzaad
?