Tessa Boterblom

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tessa Boterblom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tessa Boterblom heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een plezierige school om heen te gaan ik ging op maandagmorgen en op vrijdagmiddag hier naartoe.

  Was een plezierige school om heen te gaan ik ging op maandagmorgen en op vrijdagmiddag hier naartoe. De juf was juf Marrise en ook hadden we een stagiere Chantal, dit was mijn favorite en ging dan ook in een draf naar school. Mijn vriendinnetje op school was Nikki Faasse waar ik nog steeds kom.

  de Flierefluiter, 2003

  Dit was mijn eerste school(nou ja school peuterspeelzaal bedoel ik).

  Dit was mijn eerste school(nou ja school peuterspeelzaal bedoel ik). Ik had 2 juffen Marion en Astrid genaamd. Ik ging hier 2 ochtenden per week heen te weten op dinsdag en vrijdag. Ik heb het hier reuze naar mijn zin gehad maar doordat we gingen verhuizen naar een ander dorp ben ik er niet langer geweest dan anderhalf jaar.

  Peuterschool 'de Ringeling', 2002

  Mijn eerste schoolreisje naar het Dolfinarium.

  Mijn eerste schoolreisje naar het Dolfinarium. Kreeg zelfs van mama de digitale camera mee zodat ik aan mama kon laten zien wat ik allemaal had gezien. Ik had een foto gemaakt waar alleen maar hoofden op te zien waren, mama moest hier erg om lachen omdat ik dat zag en meer niet. Ukkepuk die ik ook was natuurlijk.

  Welkerschool, 2004

  ?