Temmi deGraaf

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Temmi deGraaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Temmi deGraaf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ondanks het negatieve imago vd...

  Ondanks het negatieve imago vd sociale academie heb ik veel geleerd en veel lol gehad op deze opleiding! De pragmatische aspecten van Watzlawick vond ik een openbaring!

  2016, Temmi deGraaf

  Kwam koud uit Canada in 4HBS-b...

  Kwam koud uit Canada in 4HBS-b. Kende nauwelijks nederlands, laat staan de middeleeuwse variant en haalde een 0 voor duits. Was dus nogal een cultuurschok. Toch een hoop geleerd, aardige leraren die me door dit jaar hebben heengesleept. Ik ben een heleboel namen kwijt, onlangs heeft Monique van Gasteren mij gevonden via e-mail. Leuk om herinneringen op te halen.

  2003, Temmi deGraaf

  Ik kwam in de 5e klas atheneum...

  Ik kwam in de 5e klas atheneum-b op Zwijsen nadat ik op 4HBS had gezeten in Voorburg. Daarvoor woonde ik in Canada. Ik kon nauwelijks nederlands, laat staan brabants. Van school herinner ik me nog Gerris van scheikunde, Kerstens van biologie en Jacobs van Natuurkunde. Toen al vond ik het aardige, grappige docenten. Ik herinner me ook nog v.d. Koolwijk, die was destijds conrector.

  2002, Temmi deGraaf
  ?