Bekijk het volledige profiel van Teddy Rog en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Teddy Rog heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Bevriend was ik met Josien de ...

Bevriend was ik met Josien de Haan en later Helen Bootsma. Ik herinner me dat ik een beetje bang was voor juffrouw Hezel van handwerken. In de 2e bij juffrouw Haagsma en de 4e en 5e bij meneer Franken, dat waren de leukste jaren. Elke vrijdagmiddag zingen van een stencil. In de 5e kregen we godsdienstles van juffrouw Leonard. En ik herinner me de pukkel op het voorhoofd van meneer Meulenbroek.

2004, Teddy Rog

Ik heb lang op de Populier gez...

Ik heb lang op de Populier gezeten. Eerst in 1f en P2b met Heleen van der Harst, Anja Pronk en Petra Keus. Dat ging niet helemaal goed. Meneer van Staveren kwam op een zaterdagochtend (!) bij ons thuis vertellen dat ik was blijven zitten, ik mocht zelfs niet eens naar 3 Mavo, maar moest naar 2 Mavo. De Mavo op de Pluvier was een eitje. Daarna toch nog maar de Havo. Dat waren m'n leukste jaren met Monique van Vliet, Dave van der Heijde (waar ik nog steeds bevriend mee ben) en Arie Bal. Op de Mavo hadden we meneer Kok voor aardrijkskunde en nederlands. Dat was wel een beetje veel. Ik spreek hem nog wel eens, hij is 'in het echt' best aardig. Op de Havo was ik als de dood voor meneer Meindersma. Elke woensdag was spreekbeurtendag en dan was ik heel vaak schoolziek. Op donderdag het eerste uur franse psalmen zingen bij meneer Pollen. Engels van meneer Tanis, biologie van van Staveren en aardrijkskunde van de Boer. Die was bij mij favoriet. Volgens mij hebben we meer vakantiedia's gekeken, dan wat geleerd. Hij heeft me trouwens door m'n mondeling heen gesleept. Bullebak van Dijk voor Duits. Is hij niet eens met meneer Dekker op de vuist gegaan? Verder herinner ik me de meneer Hoegen met z'n sigaar. Later werd Mulder conrector.

2004, Teddy Rog
?