Ted Angevaare

Kent 9 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ted Angevaare en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ted Angevaare heeft 3 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  1e klas bij Broeder Arnold, een zeer aardige broeder.

  1e klas bij Broeder Arnold, een zeer aardige broeder. Verder herinner ik mij Dhr van Tol, 3e klas en een aantal klasgenoten, Jos Schenk, Hans Out, Eddy van Laar, Edward van Kats, Bakker, Louis, Vincent Mes. Na de 4e klas is deze school overgegaan naar de Mariaschool in de Tasmanstraat, waar het een gemengde jongens en meisjesschool werd.

  2004, Ted Angevaare

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. Enige namen van klasgenoten zijn: Walter van der Hoven, Rob Jansen, Gwenny Smit, Cisca Fliers, Ger van der Bent, Rudy Wetzel, Charles van der Veen ..... [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Zie Hugo de Groot scholengemeenschap

  2004, Ted Angevaare

  Na de eerste 4 jaar op de katholieke jongensschool in de Da Costastraat, de St.

  Na de eerste 4 jaar op de katholieke jongensschool in de Da Costastraat, de St. Canisiusschool, gezeten te hebben, werden in de 5e klas de jongens bij de meisjes van de Mariaschool geplaatst en werd het allemaal wat gezelliger. Ik herinner mij nog een aantal namen uit de 5e en de 6e klas, zoals Hans Out, Edward van Kats, Eddy van Laar, Laura Kohler, Liesbeth van of de Weert, Bakker, Jos Schenk, Renate Struyk, Agnes Moesman en nog veel meer namen. In de laatste klas bij Juffrouw Hommels.

  2004, Ted Angevaare
  ?