Tatjana Das

Kent 9 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tatjana Das en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tatjana Das heeft 2 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen aan goede lessen, een culturele vereniging, de toneelgroep onder leiding van Adrienne van Vriesland met Menno Plukker, Jessica en Esther Polak, Wiard, Bentz van den Berg etc.

  Herinneringen aan goede lessen, een culturele vereniging, de toneelgroep onder leiding van Adrienne van Vriesland met Menno Plukker, Jessica en Esther Polak, Wiard, Bentz van den Berg etc.. Ik herinner me leuke feesten, de kelder waar altijd gerookt werd, reis naar Ameland, leraren Frans, lerares Nederlands, de conrector waar je moest komen als je gespijbeld had etc..,maar geen namen. Leuk de reunie onlangs alleen jammer dat er niet veel mensen waren die bij mij in de klas hebben gezeten: Gesina Molen, Andree Lamoth, Lydia Lamp enzz..

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1974

  Ik herinner me niet veel, alleen dat ik een gezellige en vruchtbare tijd had op de Contardo Ferrini.

  Ik herinner me niet veel, alleen dat ik een gezellige en vruchtbare tijd had op de Contardo Ferrini. Ik heb alleen in 1 jaar het Atheneum gehaald en dat was prettig op de avondschool. Herinner me geen namen van medeleerlingen!

  Avondcollege Contardo Ferrini, 1977

  Vooral aan juffrouw Bron en de leuke speelhoek met poppen, auto's e.

  Vooral aan juffrouw Bron en de leuke speelhoek met poppen, auto's e.d. Ik zat in de klas met Ursula van den Broek (die staat op de klassenfoto, ik weet niet of ik er opsta). Het lijkt me leuk nog meer oude fotos te zien!

  Hummeloord, 1962

  ?