Tanya Theunissen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tanya Theunissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tanya Theunissen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  leuke praktijklessen (erg veel gelachen, maar ook heel veel geleerd), elke week een ander rooster (afschuwelijk) super laatste jaar gehad; met een paar meiden in een klas en piet op t eind als mentor.

  leuke praktijklessen (erg veel gelachen, maar ook heel veel geleerd), elke week een ander rooster (afschuwelijk) super laatste jaar gehad; met een paar meiden in een klas en piet op t eind als mentor. veel mensen leren kennen, maar ook veel contact verwaterd.

  2006, Tanya Theunissen

  gezellige tijd gehad.

  gezellige tijd gehad. veel gerotzooi in de klas: gummetjes, propjes, briefjes, slimey en dode vissen (!) vlogen je om de oren. denk dat het de nachtmerrie van elke leraar was. werkweek in de ardennen, dagje naar parijs en de laatste schooldag (gala)!!

  2006, Tanya Theunissen

  de opening van een nieuwe school, een veel te kleine school bleek achteraf! toch een leuke tijd gehad: bij meester jaminon samen met manon en christa achter in de klas zitten, optredens,schoolverlaterskamp.

  de opening van een nieuwe school, een veel te kleine school bleek achteraf! toch een leuke tijd gehad: bij meester jaminon samen met manon en christa achter in de klas zitten, optredens,schoolverlaterskamp...

  2006, Tanya Theunissen
  ?