Tanja Wienk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tanja Wienk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tanja Wienk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb weinig goede herinneringen aan deze schoolperiode.

  Ik heb weinig goede herinneringen aan deze schoolperiode. Namen van vriendinnen waren Marlene de Graaf, Ingrid Haarman en Stella Bruns. Ik kan me geen favoriete leerar herinneren. Ik was blij met meneer Ristenpatt, hij was mijn buurman en ondanks mij slechte frans kreeg ik toch weinig onvoldoendes. Meneer Lusthusz?? leraar duits heeft het ooit gepresteerd als klasseleraar mijn moeder te bellen om haar te informeren over mijn toen slechte prestaties, toen we op het punt stonden samen naar de film te gaan. Erg gezellig is deze avond niet meer geworden. Wel heeft het mij aangezet tot maar weer wat harder mijn best te doen met een overgang van 3 naar 4 havo als restultaat.

  Twentsch Carmellyceum, 1976

  Het was een nieuwe school toen ik hier kwam.

  Het was een nieuwe school toen ik hier kwam. Klasgenootjes waren Edith van Emmerik, Bernice??, Gabriëlle??, Vincent Peters, Koen ??en Eric?. Dit was ook het clubje waarmee ik toen het meeste optrok. Vincent was mijn eerste vriendje. We gingen met dit clubje vaak naar het Hulsbeek en bouwden daar hutten. Leraren waren Juffrouw Lubbers, meneer Teunissen, meneer Olde Scholtenhuis, meneer Heitkamp.

  De Maten, 1971

  Weinig herinnering aan mijn eerste en enigste schooljaar op deze school.

  Weinig herinnering aan mijn eerste en enigste schooljaar op deze school. De juf heette juffrouw Boerigter. Ik weet nog wel dat Huubje Huitink in mij klas zat en deze was erg ondeugend.

  Heilig Hartschool, 1970

  ?