Tanja van der Hoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tanja van der Hoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tanja van der Hoorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben op zoek naar JOKE SCHRIJNDERS !!!!!!! Maar anderhalfjaar de opleiding gevolgd.

  Ben op zoek naar JOKE SCHRIJNDERS !!!!!!! Maar anderhalfjaar de opleiding gevolgd. Was wel Erg leerzaam. En vooral Erg leuk. Herinner me Rob, Munda, Gabie, Joke, Marcel en veel meer gezichten waar ik de naam niet meer van weet.

  B-opleiding Provinciaal Zie..., 1984

  Goeie herinneringen aan juffrouw Krol en Muller en natuurlijk meester Bal en Ossendorf.

  Goeie herinneringen aan juffrouw Krol en Muller en natuurlijk meester Bal en Ossendorf. Namen die ik me herinner en nog niet elders genoemd zijn: Joyce Silvester, Henkie Visser, Frenk Smit, Elvira, Glenda, Marcel Nering, Lisette Nogter, Marjorie, Franka, Bianca Jongkind, Alberto Lopez,.... Het afscheidsfeest was erg grappig. Ik heb trouwens nog steeds het script. Het leuke is dat je je steeds meer gaat herinneren door al die verhaaltjes: Pastor Zwart in zijn Daf, gym van Van Gastel en het ******** de speeltuin, het maandagmorgen kringgesprek, de aula, de sportdagen, zoenetikkertje achter de kerk, het sigarenpikkie, de schooltuintjes en nog veeeeeel meer.

  Maria Immaculataschool, 1971