Tanja van Dalen

Kent 28 personen

REG_PARTNER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tanja van Dalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Tanja van Dalen heeft 17 klassenfoto's en kent 28 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb hele leuke herinneringen aan sommige leraressen bv Gerda Boxhoorn, Anja Escher, mevrouw de Graaf, Henk, meneer van Duffelen, mevrouw Cramer.

  ik heb hele leuke herinneringen aan sommige leraressen bv Gerda Boxhoorn, Anja Escher, mevrouw de Graaf, Henk, meneer van Duffelen, mevrouw Cramer

  de schalm, 1986

  ik weet niet echt veel meer van deze kleuterschool maar de namen van de juffen die ik gehad heb op deze school, staan nog op de uitnodigingen die ik kreeg om naar school te gaan.

  ik weet niet echt veel meer van deze kleuterschool maar de namen van de juffen die ik gehad heb op deze school, staan nog op de uitnodigingen die ik kreeg om naar school te gaan. de juffen zijn juffrouw Kokhuis, juffrouw Janssens, en juffrouw Dirksen van de 3e kleuterklas (november 74)

  Kleuterschool de Springplank, 1974

  Ik moest wel de overstap van het OSG Nieuwe Diep naar de LEAO de Wissel maken want ik kon het niet bolwerken op het nieuwe diep.

  Ik moest wel de overstap van het OSG Nieuwe Diep naar de LEAO de Wissel maken want ik kon het niet bolwerken op het nieuwe diep. op zich een prettige school, leuke tijd gehad, vond niet alle vakken leuk maar ach, heb er wel mijn diploma gehaald.

  LEAO De Wissel, 1983

  ?