Tanja Rosanow

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tanja Rosanow en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tanja Rosanow heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Jammer dat het geen hit werd.

  Jammer dat het geen hit werd...... In 2L met de hele klas zingen en oefenen tijdens techniek en geschiedenis,want die cd met Chris en Rene die moest goed zijn! Nu tien jaar later nog steeds dezelfde vriendinnen en hoewel je elkaar minder ziet, is die band van toen nog steeds goed!

  2004, Tanja Rosanow

  Een hele leuke opleiding, vooral heel divers, maar heel moeilijk als je nog steeds niet weet wat je nou precies wilt doen.

  Een hele leuke opleiding, vooral heel divers, maar heel moeilijk als je nog steeds niet weet wat je nou precies wilt doen....

  2004, Tanja Rosanow

  Voor zover ik me kan herinneren heb ik het hier echt leuk gehad, vooral als meester Joop in je poezie-album ging schrijven, net als meester Gerard.

  Voor zover ik me kan herinneren heb ik het hier echt leuk gehad, vooral als meester Joop in je poezie-album ging schrijven, net als meester Gerard...En die karren waar je in mocht rijden in het speelkwartier.... En elk meisje was verliefd op altijd dezelfde jongens en andersom, dan vraag je je wel eens af hoe het nu met ze is...

  2004, Tanja Rosanow
  ?