Bekijk het volledige profiel van Tanja Rijstenbil en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Tanja Rijstenbil heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Io iam surgat canticum... nog ...

Io iam surgat canticum... nog elk jaar op 1 december denk ik aan het gym terug! De mooie tuin, waar we op uit keken... De tekenlessen van de heer Roubos, Latijn van de heer Etman en Nederlands van mevrouw Schmitz. Ik hoop niet dat mijnheer Van Leeuwen veel nachtmerries heeft gehad van mijn slechte cijfers voor wiskunde...

2004, Tanja Rijstenbil

Op de IVO stond ik geregistree...

Op de IVO stond ik geregistreerd onder de naam "Rüffer" (de naam van mijn zus). Heel wat afgelachen op deze school. Volksdansen van meneer Flantua, tekenen van meneer Wormgoor. Bij mij in de klas droegen bijna alle meisjes een soulbroek,alleen ik niet, want ik vond daar niks aan. Meeroken met de andere meiden deed ik ook al niet, stiekem op het schoolplein. Toch heel veel gelachen met de klasgenootjes en me nooit buitenstaander gevoeld.

2004, Tanja Rijstenbil

De fijnste school waar ik ooit...

De fijnste school waar ik ooit op gezeten heb. Leuke leerlingen èn leraren waar je mee lachen kon! Geschiedenis van mevrouw Schuring, Frans van mevrouw Van der Houwen, Engels van mevrouw Fraser en aardrijkskunde van Leo Mes. Heen en weer banjeren tussen twee gebouwen. Je werd er als een volwassene behandeld. Jammer dat die school is opgeheven!

2004, Tanja Rijstenbil
?