Tanja Knijn

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tanja Knijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tanja Knijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Ik woonde tegenover Hummeltjeshonk.

  Ik woonde tegenover Hummeltjeshonk. Kon vanaf school naar huis zwaaien.Gymen deden we in de grote hal.Daar waren ook allemaal hokken met dieren. Juf Margreet trouwde volgens mij. Juf Lia heb ik ook gehad.

  2004, Tanja Knijn

  In de maanden januari en februari 1997 heb ik stage gelopen bij juf Yvonne.

  In de maanden januari en februari 1997 heb ik stage gelopen bij juf Yvonne. Het was geweldig leuk, zon en natuurlijk het carnaval! In de klas zaten o.a. Nixel, Joshua, Gersom, Ronali, Jozua, Matthew... Ik ben toen op excursie naar de winkel Pueblo geweest.

  2004, Tanja Knijn

  Bijzondere momenten: trouwen met Bob op 6 september 2002, groep 4 was erbij in de kerk en op het feest! Geboorte van onze zoon Flann en het bezoek aan school.

  Bijzondere momenten: trouwen met Bob op 6 september 2002, groep 4 was erbij in de kerk en op het feest! Geboorte van onze zoon Flann en het bezoek aan school. Dopen van Flann Arjan op 2 april 2006 tijdens de voorstellingsmis van de communiekantjes.

  2004, Tanja Knijn
  ?