tanja aalders

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van tanja aalders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  tanja aalders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  maar twee jaar maar een hele leuke tijd gehad vooral de lessen van mevrouw van den bergh.

  maar twee jaar maar een hele leuke tijd gehad vooral de lessen van mevrouw van den bergh

  Lagere Landbouwschool, 2002

  hier weet ik ook niet veel meer van heb eerst op de lighartschool gezeten en daarna de kleuterschool van de tandem bij juf marga en marjan.

  hier weet ik ook niet veel meer van heb eerst op de lighartschool gezeten en daarna de kleuterschool van de tandem bij juf marga en marjan.. En in groep 3 ben ik naar roderesch na school gegaan. Nadat ik daar de school af heb gemaakt ben ik na de mavo in roden gegaan. Daar 2 jaar gevolgd en nu zit ik op et AOC terra in oldekerk heb net mijn examens gehad en nu wachten op de uitslag. En dan ga ik na et mbo in de stad ga ik de zorg in

  de Tandem, 1990

  ik heb alleen de kleuterschool hier gedaan en toen later op de tandem de kleuterschool van die tijd weet ik niet veel meer.

  ik heb alleen de kleuterschool hier gedaan en toen later op de tandem de kleuterschool van die tijd weet ik niet veel meer. Ben toen later verhuist. Daarna heb ik op de mavo in roden gezeten... 2 jaar die opleiding gevolgd en ben toen na et aocterra in oldekerk gegaan daar heb ik mijn laatste jaar afgerond het is nu nog wachten op de uitslag van mijn examens en dan ga ik na et mbo in groningen de zorg in

  Jan Ligthartschool, 1990

  ?