Tamara Vincent

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tamara Vincent en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tamara Vincent heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben nu laatste jaars Ortho en mis mijn klasgenoten! Het was lachen en huilen in trainingen.

  Ben nu laatste jaars Ortho en mis mijn klasgenoten! Het was lachen en huilen in trainingen... Veel geleerd en veel gedaan. Lieve Anita, Heidy, Natalia, Els, Sabine, Judith, Lauren, Jorinde, Sandra, Nursel, Krista, Ellis hoop jullie nog eens te zien! Binnenkort maar eens een reunie organiseren? Inmiddels klaar... (anno 2004)

  Hogeschool Inholland, Acade..., 1999

  Heb maar kort op het Stedelijk Lyceum gezeten.

  Heb maar kort op het Stedelijk Lyceum gezeten. 1 jaar en een paar maanden, had een aantal jaar in Malta gewoond en ben daarna naar Amsterdam verhuisd waar ik ook al eerder gewoond had. was een moeilijke tijd voor me, qua thuissituatie, toch wel leuke herinneringen gelukkig! Esther, Phillip, Michiel, Natalie....Brusselse Poort in pauzes met Esther en Malika (?)...

  Stedelijk Lyceum, 1992

  Voetballen na school met Marlon en Jordy, elastieken met Diana, Joke, Esther.

  Voetballen na school met Marlon en Jordy, elastieken met Diana, Joke, Esther. Andere personen die ik me goed herinner: Marvin, Neli, Bernadien, Efdal, Nancy, Patricia, Christiaan. Been gebroken in groep 4, was net nieuw op school! Ben in groep 7 naar Malta verhuisd. Juf Mieke, Juf Elvira en haar ouders met wie ik nog jaren geschreven heb. Sinterklaasvieringen op school, die rode auto die ik zo graag wilde in groep 6 maar al weg was... Met barbies spelen met Bernadien, verjaardagsfeestjes in het Mirandabad. De stickers die we kregen als we langs alle juffen en meesters gingen op onze verjaardag om uit te delen. Vond het erg wennen 'vanuit een dorpje in de stad komen wonen'. hai Jordy en Marvin! Hoe gaat ie met jullie? Hai Jordy, leuk dat je deze site nog wel eens checkt! Zullen we eens een reunie gaan proberen te organiseren? En hallo Astrid Berk! Alles goed met jou? Jij was mijn grote beschermengel op de Adm. de Ruyter!!!!

  Admiraal De Ruyterschool, 1985

  ?