Tamara van Buren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tamara van Buren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tamara van Buren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  heb daar een hele leuke tijd gehad en dan vooral met Mariska, Marissa, Mireille en Monique! Met Mariska heb ik nog steeds veel contact maar zij was daarvoor al mn beste vriendinnetje en dat is ze nu nog steeds!.

  heb daar een hele leuke tijd gehad en dan vooral met Mariska, Marissa, Mireille en Monique! Met Mariska heb ik nog steeds veel contact maar zij was daarvoor al mn beste vriendinnetje en dat is ze nu nog steeds!

  2004, Tamara van Buren

  kan me meneer Vos nog heel goed herinneren, hij kon zo leuk lesgeven dat je er gewoon echt zin in had om naar Geschiedenis les te gaan, hele toffe vent was het!.

  kan me meneer Vos nog heel goed herinneren, hij kon zo leuk lesgeven dat je er gewoon echt zin in had om naar Geschiedenis les te gaan, hele toffe vent was het!

  2004, Tamara van Buren

  kan me nog heel goed de schoolreisjes naar Zeeland herinneren, super was dat! Zag al een paar bekenden staan, leuk, zou erg tof zijn om elkaar weer eens te zien of zo.

  kan me nog heel goed de schoolreisjes naar Zeeland herinneren, super was dat! Zag al een paar bekenden staan, leuk, zou erg tof zijn om elkaar weer eens te zien of zo...

  2004, Tamara van Buren
  ?