Tamara van Bebberen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tamara van Bebberen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Tamara van Bebberen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  zware tijd met lange dagen.

  zware tijd met lange dagen.Hard zwoegen en het nog leuk vinden ook.Zoals Erica altijd zei:'dansers houden van zelfpijniging'.Zou het niet over willen doen maar ben wel blij dat ik het gedaan heb.Mijn docent theaterdans diploma komt me toch mooi van pas.Later besef je pas hoe belangrijk de opleiding voor je was en hoeveel je eigenlijk hebt geleerd.

  2003, Tamara van Bebberen

  hele leuke tijd gehad.

  hele leuke tijd gehad.was hard werken op zo'n jonge leeftijd maar je leert een hoop.Leuke was toch wel dat iedereen even gedreven was in het uitvoeren van zijn of haar passie: muziek of dans.Heb er goeie vrienden aan overgehouden.Justin Manoch zie en spreek ik regelmatig en via hem nog velen anderen.Nadia kom ik ook altijd wel weer tegen op de raarste plekken en momenten.Heb nog een jaar in 1 huis met jacqueline v/d pol en marcia stuit gewoond in zaandam.Een reunie zou errug leuk zijn.

  2003, Tamara van Bebberen

  De leukste school die ik me maar kan bedenken in die tijd.

  De leukste school die ik me maar kan bedenken in die tijd.Heb er mijn allerbeste vrienden aan over gehouden.we hebben nog zo'n vast groepje wat contact met elkaar heeft.Joyce en Onno Poiesz , Jeroen en Martine van der Werke en natuurlijk mijn broer en ik.We zien Femke van het hof nog wel eens in de kroeg en ik zie miriam Gezai sporadisch en ook bertrand olierhoek spreek ik vaak.hij woont in het mooie Parijs en is een vriend van mij.De schaepman heeft me een hoop geleerd voor een lagere school en ik heb er de leukste herrinneringen aan.

  2003, Tamara van Bebberen
  ?