Tamara Sijstermans

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tamara Sijstermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Tamara Sijstermans heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Momenteel zit ik op de Eindhovense School en volg daar de opleiding voor grafische vormgever.

  Momenteel zit ik op de Eindhovense School en volg daar de opleiding voor grafische vormgever. Tot nu toe bevalt het heel erg goed, het is hard werken maar ook heel veel plezier met de mensen rondom en ik hoop dat het nog iets wordt met me..!

  2007, Tamara Sijstermans

  Na de fusie met het Jeanne d' arc ben ik op het euro college terrecht gekomen, nu portamosana college.

  Na de fusie met het Jeanne d' arc ben ik op het euro college terrecht gekomen, nu portamosana college. In het begin was dat heel moeilijk, omdat de mensen totaal anders waren dan op de vorige school en het was heel erg wennen. Toch heb ik daar veel nieuwe vrienden aan over gehouden en een super leuke, gezellige tijd gehad! Mensen die me vooral zijn bijgebleven zijn toch Anouk Reynders, Sheila Moers, Annick Slangen, Tom Schaepkens, Narcis Odekerken en alle andere leuke mensen daar.

  2007, Tamara Sijstermans

  2 jaar heb ik op het Jeanne d' arc college gezeten.

  2 jaar heb ik op het Jeanne d' arc college gezeten. Vanwege de fusie met het euro college moest ik helaas overstappen naar de andere school. Daar had ik het in t begin echt heel moeilijk mee omdat het zo'n fantastisch leuke, knusse school was. Het was altijd plezierig met de leraren en gezellig in de pauzes. Het meeste ging ik om met Sanne Murrer, Kimberly Stuiver, Dominique Garnier, Tiffany Groen, Veerle Simons en nog veel meer mensen. Het waren 2 super leuke jaren en ik ben blij dat ik daar mijn eerste 2 jaar van de middelbare school heb gedaan.

  2007, Tamara Sijstermans
  ?