Bekijk het volledige profiel van Tamara Huffmeijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Tamara Huffmeijer heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke tijd op de Merlet. Ik we...

Leuke tijd op de Merlet. Ik weet nog die fantastische lessen van leraar frans: De Groot. Voor een stuiver per persoon at hij hondenbrokken of vissenvoer. En ja, geschiedenis boeide me ontzettend weinig maar met zo'n verteller als de heer van de Zande onthield ik wel gebeurtenissen.

2005, Tamara Huffmeijer

Ik kwam als twintiger op de ME...

Ik kwam als twintiger op de MEAO in de kapelstraat terecht. Ik weet nog dat ik in een klas kwam waarvan geeneen uit Uden. Iedereen kwam uit kerkdorpen zoals Zeeland, Volkel, etc. Heb overigens wel een aparte tijd gehad en 5 jaar later pas alle vakken van de MEAO gehaald.

2005, Tamara Huffmeijer

Ik weet nog iets over het hoof...

Ik weet nog iets over het hoofd van de school, dhr. Groeningen met zijn rode baard en grote bril. Mijn favoriete leraar was Peer Corssmit, ik geloof dat heel veel meisjes verliefd op hem waren. Kent iemand nog juffrouw Drent (Krent)?? Ik zat in de 6e klas met zo'n 40 personen, en ze kon de klas niet aan vanwege al die bengels. Oh ja en het knikkeren achter de school, ik verloor altijd al mijn knikkers.

2005, Tamara Huffmeijer
?